VGM

 

 

Veiligheid, Gezondheid en Milieu zijn bij alle projecten zeer  belangrijke aandachtspunten.

Diepstraten Wapeningstaal B.V. weet dat ieder project risico´s met zich mee kan brengen.
Om risico´s te ondervangen op de projecten, beschikken wij over een eigen VGM Coördinator die voorafgaand aan een project bepaalt of onze medewerkers met afwijkende arbeidsomstandigheden
te maken krijgen en of extra maatregelen getroffen dienen te worden.

Wij zijn een VCA* gecertificeerd bedrijf.

Als gecertificeerde organisatie dragen wij zorg voor een vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden waarbij Veiligheid, Gezondheid en Milieu centraal staan. 

Onze medewerkers werken conform de onderstaande richtlijnen en/of certificeringen;

 

  

Wij beschikken over een Handboek waarin de procedures worden omschreven met betrekking tot Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Dit handboek kunt u opvragen bij onze veiligheidscoördinator.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.
Onze Veiligheidscoordinator  is beschikbaar om antwoord te geven
op al uw vragen.

Peter Leeuwestein
VGM Coordinator

0184-620377

Als VGM Coordinator ben ik praktisch ingesteld en zeer oplossingsgericht. Ik ben veel van mijn tijd bezig met het waarborgen en naleven van de wettelijke bepalingen op het gebied van Arbo-Veiligheid en milieu aspecten, alsmede het optimaliseren om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Mocht u een onveilige situatie signaleren dan kunt u mij altijd bellen of mailen.
Profielschets

© 2019: Diepstratenwapeningstaal.nl | Alle rechten voorbehouden Sitaj & Zotaj | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress